Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Sijoittaja.fi:n käyttäjille säästöä eToron kaupankäyntikuluissa

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 27.01.2021

Aiheet: eToro

Sijoittaja.fi on neuvotellut käyttäjilleen edut, jotka saa käyttöön rekisteröitymällä Sijoittaja.fi:n kautta. Sijoittaja.fi:n käyttäjille eToron kulut ovat muita käyttäjiä alhaisemmat. eToro tilittää edun manuaalisesti kuukausittain.

Sijoittaja.fi:n ammattimaisesti hoidetut kansainväliset sijoitussalkut ovat saatavilla eTorossa, jota miljoonat sijoittajat käyttävät. eToron nykyaikaisella kaupankäyntialustalla osake- ja ETF-salkut ovat helposti kopioitavissa yhdellä napin painalluksella.

Kokemuksemme mukaan eToro kaupankäyntialustana ei sovellu vasta-alkajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta omatoimisesta osakesijoittamisesta. Alusta vaatii ymmärrystä kansainvälisestä sijoittamisesta ja eri sijoitusinstrumenteista. eTorossa sijoittamista voi kokeilla virtuaalirahalla, jota suosittelemme ennen oikealla rahalla aloittamista.

Miten saan Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut käyttöön eTorossa? 

Saat Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut käyttöön rekisteröitymällä eToroon Sijoittaja.fi:n, Maailman parhaiden sijoitussalkkujen sivujen ja blogien olevien linkkien kautta. Et tarvitse Sijoittaja.fi:n maksullista jäsenyyttä. Riittää, että rekisteröidyt Sijoittaja.fi:n sivustoilla olevan linkin kautta, jossa lukee "rekisteröidy eToroon".

Mistä tiedän, että olen rekisteröitynyt Sijoittaja.fi:n kautta?

eToro tulouttaa edut kuukausittain manuaalisesti. Jos et ole saanut etuja, ole yhteydessä eToron asiakaspalveluun tai meihin (info@sijoittaja.fi), niin asia selvitetään.

Olen jo eToro-asiakas, voinko silti saada Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut?

Lähtökohtaisesti edun saa uusi asiakas rekisteröitymällä Sijoittaja.fi:ssä esillä olevien linkkien kautta.

Kuinka kauan edut ovat voimassa?

Edut ovat voimassa toistaiseksi. Sijoittaja.fi ei vastaa mahdollista kolmannen osapuolen muutoksista. Informoimme käyttäjiä mahdollisista muutoksista, uusista jäseneduista sekä ajankohtaisista asioista näiden sivujen kautta. Tarkista aina kuitenkin viimeiset kaupankäyntikustannukset eTorosta.

Edullisemmat kaupankäyntikustannukset

Rekisteröidy tästä eToroon

eToro-kulutaulukko

Nollapalkkio tarkoittaa, että positiota avattaessa tai suljettaessa ei veloiteta välityspalkkiota. Muita maksuja voidaan soveltaa.

eToro ansaitsee yllä olevilla kuluilla sekä CFD-kaupankäynnistä saatavilla palkkiolla.

Sijoittaja.fi kuuluu eToron partner-ohjelmaan, josta voi lukea lisää täältä.

Lue myös nämä aiheeseen liittyen

Aloita kuluton kaupankäynti eTorossa

  • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
  • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja (eToro tilittää edun manuaalisesti kuukausittain) ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Voit aloittaa kaupankäynnin 200 dollarilla
  • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 2 000 dollaria
  • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi esimerkiksi myös kryptovaluutoilla. 
  • Huomiothan sijoittaessa: Mitkä ovat aitoja osakkeita ja mitkä CFD:eita eTorossa?

REKISTERÖIDY eTOROON!

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.