Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Muutoksia Sijoittaja.fi:n kv-salkuissa

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 23.03.2020

Aiheet: eToro, sijoitussalkut

Muutimme Disruptiiviset teknologiaosakkeet ja Globaalit matalariskiset laatuosakkeet -salkkujen sisältöjä vastaamaan koronamarkkinatilannetta. Osakevalinnoissa on hyödynnetty näkemystämme "stay home" -taloudesta hyötyvistä osakkeista sekä muista koronakriisistä hyötyvistä osakkeista.

Muutokset Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkussa

Salkku sisältää edelleen suuret teknologiayhtiöt: Applen, Amazonin, Alibaban, Googlen, Facebookin ja Microsoftin. Salkussa ovat myös pilvipalveluyhtiöt Adobe, Salesforce ja ServiceNow sekä puolijohdealan tähdet AMD ja NVidia. Myös pahasti koronasta kärsineet Mastercard ja Visa löytyvät salkusta. Uskomme, että molemmat osakkeet hyötyvät pitkässä juoksussa koronasta, sillä käteisen käyttö vähenee ja verkkokauppa sekä mobiilimaksaminen vauhdittuu koronakriisin johdosta. Juuri nyt yhtiöiden liiketoiminnot kärsivät, sillä globaali kulutus ja matkailu on pysähdyksissä.

Erityisesti koronamarkkinatilanteesta ja "stay home" -taloudesta hyötyviä muita osakkeita salkussa ovat: Akamai Technologies (uusi), Activision Blizzard, Charter Communications (uusi), Comcast (uusi), Citrix Systems (uusi), Electronic Arts, Netflix, Ocado Group (uusi) ja Take-Two Interactive. 

Koko salkun sisällön näkee rekisteröitymällä eToroon. Salkku sisältää 29 osaketta.

TUTUSTU eTOROON!

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Muutokset Globaalit matalariskiset laatuosakkeet -salkussa

Laatusalkussa paino on siirtynyt suuriin päivittäistavarayhtiöihin ja terveydenhuoltoalan yhtiöihin. Teollisuusosakkeita ei salkussa juurikaan ole. Olemme valinneet salkkuun uusia osakkeita, joiden uskomme menestyvän koronamarkkinatilanteessa.

Salkussa ovat tunnetut Johnson&Johnson, Coca-Cola (uusi), Pepsico ja McDonald's. Näistä McDonald's on kärsinyt koronasta edelleen, mutta uskomme, että osake toipuu, kun koronakriisi hellittää.

Isot telekommunikaatioyhtiöt ovat uusina salkussa. Näitä ovat AT&T ja Verizon.

Terveydenhuoltosektorilta salkussa on muun muassa Medtronic, Merck, Pfizer ja Roche.

Päivittäistavarayhtiöissä luotamme Beiersdorfiin, Costco Wholesaleen, Walmartiin (uusi), Nestleen ja Hormel Foodsiin (uusi).

Salkussa on kaiken kaikkiaan 26 matalariskistä laatuosaketta.

Kopioi salkut eTorossa

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut ovat nyt kopioitavissa eTorossa. Löydät salkut eTorosta helposti salkun eToro-nimen avulla.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet (salkun nimi eTorossa II-Disruptive)

  • Sijoitussalkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin nopeasti kasvavilla megatrendisektoreilla. Salkun yhtiöt ovat markkinajohtajia ja parhaimpia haastajia, jotka ovat disruptoineet kokonaisia toimialoja.

Globaalit matalariskiset laatuosakkeet (salkun nimi eTorossa II-Quality)

  • Sijoitussalkku yhdistää kaksi tunnettua ja hyväksihavaittua strategiaa yhdeksi laadukkaaksi sijoitussalkuksi.

TUTUSTU eTOROON!

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

Tässä artikkelissa yksityiskohtaiset ohjeet, miten rekisteröityä eToroon.

 

Näin aloitat kuluttoman kaupankäynnin

  • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
  • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Voit aloittaa kaupankäynnin 200 dollarilla
  • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 2 000 dollaria
  • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi esimerkiksi myös kryptovaluutoilla.

REKISTERÖIDY eTOROON!

eToro on usean omaisuuslajin alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä hinnanerosopimuksiin (CFD).

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta.

Kryptovaluutat ovat epävakaita instrumentteja, jotka voivat vaihdella suuresti hyvin lyhyessä ajassa ja eivät siksi sovellu kaikille sijoittajille. Muuten kuin CFD: n kautta kryptovaluuttojen kaupankäynti on sääntelemätöntä, joten mikään EU:n sääntelyjärjestelmä ei valvo sitä.