Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Muutoksia Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkussa

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 18.06.2020

Aiheet: sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut

Salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa sekä lisäarvon tuottoa omistajille. 

Osakkeet valitaan nopeasti kasvavilta megatrendisektoreilta: internet, digitalisaatio, e-commerce, pilviteknologia, AI, fintech, sosiaalinen media jne.. Osakevalinnassa hyödynnämme kvantitatiivista analyysia ja omaa sijoitusnäkemystämme.

Salkun tuotto

Sijoitussalkku tähtää osakemarkkinoita parempaan tuottoon pitkällä aikavälillä. Salkun riski on osakemarkkinoita korkeampi. Tosin koronamarkkinassa riski on ollut matalampi.

Vuonna 2020 salkun tuotto on ollut 10,63 %, kun MSCI World -indeksi on tuottanut -5,7 %.

Sijoittaja.fi eToro Salkun tuotto

Muutokset

Salkussa pysyvät tutut suuret teknologiayhtiöt, kuten Apple, Amazon, Facebook, Google ja Microsoft. Kvantitatiivisen analyysin ja osakenäkemyksemme jälkeen salkkuun nostetaan seuraavat osakkeet:

 • ASML Holding on Alankomaissa pääkonttoriaan pitävä yritys, joka valmistaa puolijohdeteollisuudessa käytettäviä optisia litografiajärjestelmiä. Se kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin koko maailmassa
 • Dassault Systemes on ohjelmistoyhtiö tarjoaa muille yrityksille ja henkilöille virtuaalitodellisuuspohjaisia teknologiaratkaisuja, jotka muuttavat tapaa, jolla tuotteita suunnitellaan, valmistetaan ja tuetaan useilla eri aloilla.
 • Fiserv tarjoaa yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa rahoituspalveluteknologiaa kaikkialla maailmassa.
 • Global Payments on amerikkalainen finanssiteknologia-alan palveluntarjoaja. Global Payments tarjoaa kauppiaille pankkikortti- ja luottokorttipalveluja, tietopalveluja ja analyyttisiä ratkaisuja.
 • KLA Corp on puolijohdeyhtiö, joka toimii elektronien ja fotonien optiikan, anturitekniikan ja tekoälyn yhteydessä. Yhtiön ratkaisuja käytetään autoteollisuudessa, tekoälyssä, IoT:ssä ja 5G:ssä.
 • Verisign on maailmanlaajuisesti toimiva verkkotunnusvälittäjä ja internet-tietoturvayritys, joka hallinnoi ja suojaa DNS-infrastruktuuria yli 146,4 miljoonalle .com ja .net verkkotunnukselle ja käsittelee yli 132 miljardia kyselyä päivässä. Sen liiketoiminta on jaettu kahteen segmenttiin: rekisteripalvelut ja tietoturvapalvelu
 • VMware on maailman johtava pilvipalveluinfrastruktuurialan yritys. VMwarelta asiakas saa kaiken saman katon alta. Q1:llä liikevaihto kasvoi 12 %.
 • Zalando on saksalainen vaatteiden verkkokauppa. Se on tehnyt itsestään alle 10 vuodessa johtavan eurooppalaisen verkkokauppa-alustan.

Salkusta poistuvat: Ansys, Citrix Systems, Intuit, Square ja Synopsys.

 

Tutustu salkkuun

Toteutimme muutokset salkkuun 17.6.2020 aikana. Muutosten jälkeen salkussa on 26 teknologiaosaketta. Seuraa salkkua ja katso sen koko sisältö alta linkistä. Salkun voi helposti kopioida itselle eTorossa

Tutustu tästä salkkuun eTorossa!

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

 

Onko sinulla kysyttävää salkuista tai eTorosta?

Katso Usein kysytyt kysymykset -blogipostaus tästä. Etkö löytänyt vastausta? Ota yhteys asiakaspalveluun sähköpostin: info@sijoittaja.fi tai sivuiltamme löytyvän chatin avulla, niin autamme sinua! 

 

Näin aloitat kuluttoman kaupankäynnin

 • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
 • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja (eToro tilittää edun manuaalisesti kuukausittain) ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
 • Tee ensimmäinen talletus
 • Voit aloittaa kaupankäynnin 200 dollarilla
 • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 2 000 dollaria
 • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi esimerkiksi myös kryptovaluutoilla.

REKISTERÖIDY eTOROON!

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.