Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Kansainvälisten sijoitussalkkujen salkunhoitajan katsaus

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 05.08.2021

Aiheet: sijoittaminen, eToro, sijoitussalkut

Sijoittaja.fi on toteuttanut kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, jotka ovat kopioitavissa eTorossa. Salkut on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku jatkanut tuottokärjessä

Disruptiiviset teknologiaosakkeet tuotti salkuista parhaiten vuonna 2020 ja on jatkanut tuottokärjessä myös vuonna 2021. Vuonna 2021 (per 30.7.2021) salkku on tuottanut 15,83 %. II-Disruptive 2020 +37,88 % (2021 YTD 15,83 %).

Salkun on kopioinut jo yli 800 sijoittajaa ympäri maailman ja se on yksi suosituimpia eToron partnerisalkkuja. Salkku sopii erinomaisesti myös nykyiseen markkinatilanteeseen.

Markkinatilanne on jälleen suotuisa teknologia- ja kasvuosakkeille

Alkuvuodesta sijoittajia säikyttänyt korkojen nousu on päättynyt ja korot ovat kääntyneet laskuun. Korkojen nousu on myrkkyä nopeasti kasvaville yhtiöille, joiden osakkeiden arvostuskertoimet ovat keskimääräistä korkeammat. Nyt markkinatilanne on jälleen suotuisa nopean kasvun teknologiayhtiöille ja se on näkynyt myös Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkun tuotossa.

Myös deltavariantin leviäminen ja mahdolliset uudet koronarajoitukset hyödyttävät "stay home" -talouden teknologiaosakkeita.

Tutustu parhaita teknologiaosakkeita sisältäävään disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkkuumme eTorossa.

 

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa

Salkkujen sisällöt näkyvät kokonaisuudessaan eToroon rekisteröityneille käyttäjille. Muistathan, että Sijoittaja.fi:n kautta rekisteröityneet ovat oikeutettuja edullisimpiin kaupankäyntikustannukseen.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta. Salkun tunnetuimpien yhtiöiden tulokset olivat Q2:llä jälleen erittäin vahvat

Salkku sisältää muun muassa: Apple, Amazon, Microsoft, Google, Facebook, Visa, PayPal, Nvidia, AMD, Qualcomm, Salesforce, Adobe ja Airbnb. Katso salkun koko sisältö eTorossa: Disruptiiviset teknologiaosakkeet II-Disruptive.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto +37,88 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 31.7.2021) 15,83 % 
II-disruptive tuotto

Matalariskiset globaalit laatuosakkeet

Salkku sijoittaa globaaleihin laatuosakkeisiin, joiden volatiliteetti on matala.

Salkussa on 25 tunnettua osaketta muun muassa: Wal-Mart, Nike, Target, Johnson & Johnson, Starbucks, Home Depot, Garmin, Oracle, Clorox ja Pepsico. Katso salkun koko sisältö eTorossa: Globaalit matalariskiset laatuosakkeet II-Quality.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto +10,89 %; %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 31.7.2021) 14,99 %

Laatuosakkeiden tuotto

Laajasti hajautettu ETF-salkku

ETF-salkkumme on pitkän tähtäimen vakaa sijoitussalkku, joka on hajautettu eri omaisuusluokkiin. Salkun allokaatio osakkeissa on 64 % ja koroissa 36 %. Osakkeissa on sijoitettu kehittyneille ja kehittyville markkinoille.

Salkun tuotto-odotus on matalampi kuin maailman osakemarkkinoilla, mutta vastapainona on matalampi volatiliteetti ja alempi maksimitappio kuin osakemarkkinoilla (matalampi riski).

Katso salkun koko sisältö eTorossa: Laajasti hajautettu ETF-salkku II-ETF-Portfolio

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto +11,73 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 31.7,2021) 3,35 %

Heinäkuussa salkun tuottoa heikensi kiinalaisosakkeiden lasku, joka laski kehittyvien markkinoiden ETF:iä salkussa.

ETF-salkun tuotto

 

Sijoita salkkuihin helposti

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa havaittuja parhaita strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden. Olemme huomioineet salkkujen strategiassa nykyisen markkinatilanteen.

  • Salkkumme ovat pitkän tähtäimen sijoitussalkkuja
  • Ne on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta
  • Sijoittaja voi itse valita mihin salkuista sijoittaa ja minkä summan
  • Minimisijoitus 2000 dollaria/per salkku

Sijoittaja.fi:n salkut ovat kopioitavissa eToro-palvelussa. Sijoittaja.fi on myös neuvotellut etuja  sijoittajille, mm edullisemmat kaupankäyntikustannukset, jotka saat rekisteröitymällä alla olevan linkin kautta.

REKISTERÖIDY ETOROON!