<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

eToro uudet sijoituskohteet - poimimme viisi mielenkiintoista osaketta

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 09.12.2021

Aiheet: osake, sijoittaminen, sijoitusideat, eToro, maailman markkina

eToro ilmoitti 3.12.2021 sijoitusvalikoiman laajentumisesta. eToroon on lisätty 65 uutta osaketta. Poimimme näistä viisi mielenkiintoista osaketta sijoittajalle.

eToro on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja sijoittamiseen.

eToron sijoitusalustalla sijoittajat voivat sijoittaa eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Esimerkiksi osakekaupoista eToro ei veloita välityspalkkiota lainkaan. eTorolla on maailmanlaajuisesti yli 12 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää.

Mihin eTorossa voi sijoittaa?

eTorossa voit sijoittaa osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja muihin kohteisiin ympäri maailmaa. Valikoimista löytyy osakkeet, CFD:t ja ETF:t. Lisäksi voit luoda oman salkkusi kopioitavaksi muille käyttäjille tai kopioida muiden sijoittajien salkkuja. 

  • Kansainväliset osakkeet esimerkiksi NYSE:n, Nasdaqin, Saksan, Ranskan ja Hong Kongin pörsseistä.
  • ETF-valikoima on melko suppea, mutta tärkeimmät indeksit löytyvät, eikä kaupankäyntipalkkiota veloiteta.

eToro laajensi valikoimaa entisestään ja lisäsi 65 uutta osaketta sijoitusvalikoimaan.

Viisi poimintaa analyytikolta

Poimimme uusista sijoituskohteista viisi mielenkiintoista osaketta, joihin kannattaa tutustua.

STMicroelectronics

STMicroelectronics on hollantilainen puolijohdeyhtiö. Sirumegatrendi kestänee koko 2020-luvun. Trendiä ohjaa autojen sähköistyminen, tekoälyn kehittyminen ja kaikkien laitteiden älyllistyminen.

Tutustu STMicroelectronicsiin eTorossa*

Pääomasi on vaarassa.

Logitech

Logitech International on kiinni etätyö- ja gaming-megatrendeissä. Yhtiö tekee laadukkaita webbi-kameroita, mikrofoneja, hiiriä, näppäimistöjä ja muita oheistarvikkeita.

Tutustu Logitechiin eTorossa*

Pääomasi on vaarassa.

UBS Group

UBS Group on tunnettu sveitsiläinen finanssijätti. Osake on hyvin matalariskinen.

Tutustu USB Groupiin eTorossa*

Pääomasi on vaarassa.

Just Eat Takeaway.com

Just Eat Takeaway.com on yksi kotimaisen Woltin ostaneen DoorDashin kilpailijoista. Just Eat Takeaway.com on take-away -ruoan digitaalinen markkinapaikka ja nopeasti kasvava yhtiö.

Tutustu Just Eat Takeavay.comiin eTorossa*

Pääomasi on vaarassa.

JinkoSolar Holding

JinkoSolar Holding on kiinalainen ilmastonmuutosmegatrendissä oleva yhtiö. JinkoSolar on tällä hetkellä maailman suurin aurinkopaneelivalmistaja. Osake on volatiili ja sopii treidaajalle.

Tutustu JinkoSolar Holdingiin eTorossa*

Pääomasi on vaarassa.

Katso koko lista eTorosta (pdf)*

Kiinnostuitko eTorosta sijoitusalustana? Suosittelemme lukemaan aikaisemman blogikirjoituksen: Millaiselle sijoittajalle eToro sopii?

Sijoita osakkeisiin nollakuluilla

REKISTERÖIDY ETOROON*

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 %  yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita,  ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa  asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.   Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.